Over ons

Raadsportaal is gebaseerd op bewezen technologie die al jaren op schaal wordt toegepast. Zo weet jij zeker dat je niet te maken hebt met een startup maar een scale up oplossing.

meer dan de som der delen

Een unieke samenwerking
met een unieke focus.

Samen kun je veel meer dan alleen. Raadsportaal is een initiatief van CloudyDay B.V. die verschillende toepassingen bij elkaar bracht om tot een efficiënte oplossing voor één specifieke doelgroep te komen.

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met raadsleden en gemeenten voor verschillende toepassingen. Raadsleden verdienen een speciale benadering en invulling als het gaat om automatisering vraagstukken. Dit werd het startpunt voor de ontwikkeling van Raadsportaal. Ontwikkeld voor en met raadsleden tot één platform, één allesomvattende oplossing speciaal voor hen.

Download onze white paper voor meer informatie.
de motor

Microsoft 365

Dit platform van Microsoft vormt de basis van Raadsportaal. Het geeft je toegang tot alles wat je nodig hebt om samen te kunnen werken aan informatie en communicatie om jouw gemeenteraad digitaal goed te laten functioneren.

aandrijflijn

Workspace365

Workspace365 levert ons de interface die het werken met Raadsportaal voor jou veel makkelijker maakt. Dit brengt alles samen op één plek, en geeft jou die unieke gepersonaliseerde gebruikservaring die Raadsportaal zo fijn maakt om mee te werken.

Fine-tuning

CloudyDay B.V.

CloudyDay is de managed service provider die van bovenstaande componenten het specifieke Raadsportaal product heeft gemaakt en ondersteund. Zij verzorgen de implementatie en ondersteuning van Raadsportaal.

"The whole is greater than the sum of its parts."

Onze prijzen →

We houden het simpel. Raadsportaal is beschikbaar op basis van een prijs per maand per gebruiker.

Download info →

Lees en deel meer over ons product door onze digitale brochure te downloaden.

Is je interesse gewekt?

Neem direct contact met ons op.