Waarom?

Raadsportaal vereenvoudigd alles wat raadsleden ervan weerhoud om efficiënt, productief en online samen te werken.

Alles vereenvoudigd

Vereenvoudigd werk en verhoogt de focus van raadsleden.

Wij geloven in het vereenvoudigen van alles wat raadsleden ervan weerhoud om productief te zijn en digitaal efficiënt met elkaar samen te werken.
Ons doel is om alle benodigde tools en middelen samen te brengen in één gemakkelijke toegankelijke digitale werkplek, zonder onnodige ruis.

Meer dan 1.500 organisaties maken al gebruik van deze technologie.
Efficiënt & makkelijk

Stimuleert samenwerken

De informatie en tools die jij als raadslid nodig hebt om effectief te communiceren en samen te werken. Stimuleer besluitvorming, verhoog productiviteit en verlaag kennissilo's.

minder complex

Optimale tijdsbesteding

Verminder IT-frustratie, verwarring en ruis. Voorkom dat kostbare tijd op gaat aan calls naar een servicedesk. Wij creëren die ideale ervaring voor werkzaamheden van raadsleden voor, tijdens en na de raadsvergadering.

verbindend & gepersonaliseerd

Voor jullie en voor jou

Bespaar tijd en geld door IT complexiteit weg te nemen bij de toegang tot bestanden, applicaties, communicatie en processen. Wij brengen alles samen op één plek voor iedereen.

Niet alle raadsleden hebben dezelfde wensen, daarom is Raadsportaal flexibel en aanpasbaar. Met een druk op de knop maak jij de digitale werkplek die bij jouw wensen past.

continu in ontwikkeling

Wij passen ons continu aan

Wij lopen vooruit op de ontwikkelingen, onderzoeken en innoveren voortdurend om ons aan te passen aan de veranderen behoeften van onze gebruikers, raadsleden.
We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van gemeenten bij het toepassen voor nieuwe technologie voor de gemeenteraad.

integreert

Breng al je tools en applicaties samen.

Wij integreren met verschillende applicaties om ervoor te zorgen dat het voor jou eenvoudig en simpel blijft. Ook als er nog geen koppeling is... Geen probleem dan maken wij die gewoon!

Onze prijzen →

We houden het simpel. Raadsportaal is beschikbaar op basis van een prijs per maand per gebruiker.

Over ons →

Raadsportaal is een initiatief van CloudyDay.
Lees meer over onze activiteiten, relaties en projecten op onze website.

Is je interesse gewekt?

Neem direct contact met ons op.